Английская еда/ English Food

На английском языке Перевод на русский язык
English FoodАнглийская еда
It’s surprising that people of different nationalities have their own habits of cooking and cuisine. It depends largely on geographic position of each country, its climate and soil. For example, American land is rich in corn, so people use this ingredient a lot in national cuisine. Ukrainian land is good for growing potatoes, beetroot and other vegetables. England also has its peculiarities. I’d say, people grow mostly flowers there and gardening is one of their favourite pastimes. However, they also grow plenty of vegetables, such as, pumpkins, zucchini. And these vegetables along with beef are used largely in national cuisine. For dessert, people cook various puddings. For breakfast in England they have either an omelette or porridge. Some prefer toasts with butter and jam. Popular morning drinks are orange juice and coffee. For lunch most people have a quick snack, which consists of the sandwich with ham and cheese and a fresh salad. This meal is usually eaten at around 1 pm, when people have their school or work breaks. If there is enough time, they can also have biscuits with a cup of coffee. Perhaps, the most nutritious meal is dinner. It is eaten in the evening, when all members of family are at home. Very often this meal begins with soup and is followed by the main meal. It can be roasted chicken with mashed potatoes, traditional English fish and chips, or simply steamed vegetables with meat. For dessert they have some fruits or ice-cream and then there is tea or coffee. Some people drink a glass of milk before going to sleep. One of the typical English traditions is to have a “five o’clock tea” during the day.Удивительно, но люди разных национальностей имеют свои собственные привычки приготовления пищи и свою кухню. Это во многом зависит от географического положения каждой страны, ее климата и почвы. Например, американская земля богата кукурузой, поэтому люди часто используют этот ингредиент в национальной кухне. Украинская земля подходит для выращивания картофеля, свеклы и других овощей. Англия также имеет свои особенности. Я бы сказал, что люди там выращивают в основном цветы и садоводство является одним из их любимых занятий. Тем не менее, они также выращивают много овощей, таких как, тыква, кабачки. И эти овощи вместе с говядиной в значительной степени используются в национальной кухне. На десерт, люди готовят разнообразные пудинги. На завтрак в Англии едят либо омлет, либо кашу. Некоторые предпочитают тосты с маслом и джемом. Популярные утренние напитки — апельсиновый сок и кофе. В обед многие люди предпочитают быстро перекусить, например сэндвичем с ветчиной и сыром и свежим салатом. Этот прием пищи обычно приходится на час дня, когда у людей школьный или рабочий перерыв. Если достаточно времени, они также могут съесть кекс, запив чашкой кофе. Пожалуй, наиболее питательной едой является ужин. Его едят в вечернее время, когда все члены семьи дома. Зачастую эта еда начинается с супа и сопровождается основным блюдом. Это может быть жареный цыпленок с картофельным пюре, традиционное английское блюдо — рыба с жареным картофелем, или просто тушеные овощи с мясом. На десерт подают немного фруктов или мороженое, а затем чай или кофе. Некоторые люди выпивают стакан молока перед сном. Одной из типичных английских традиций является «пятичасовой чай», который бывает в течение дня.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Загрузка...
Английская еда/ English Food